maandag 22 juni 2015



Felicitaties. Een aantal clubs uit de omgeving had een vertegenwoordiging gestuurd om de club te feliciteren met het verkrijgen van het Charter. Allen zeiden blij te zijn met het initiatief en zegden hun steun toe aan de club. Onder meer was aanwezig Diana Borgers die voorzitter is van Rotary Landgraaf. Ook oud-gouverneur Paul Franken gaf acte de présence. Onder de sprekers waren Paul Rutten oud-voorzitter van de Rotaryclub Gulpen-Vaals en die jaren meedraait in de Rotary en vele bekenden in de club heeft. Hij vond het een bijzonder interessant initiatief en nodigde de voorzitter uit om eens iets over de Past Rotarians te vertellen in zijn club Gulpen-Vaals. Verder overhandigde hij een vaantje aan de club. Dit vaantje prijkt inmiddels in de digitale vaantjeskast. Deze kast is te vinden onderaan de rechterkolom van deze website.
De Club van Past Rotarians Parkstad heeft geen eigen vaantje om uit te wisselen. De vraag is ook of de club ooit een vaantje moet laten maken. Uw blogger kent geen Past Rotariansclub dat een eigen vaantje heeft.
Hans Kramer, oud-voorzitter van de Past Rotarians van Landgraaf en oud-lid van Rotary Landgraaf, vertelde iets over de Past Rotariansclub van Landgraaf, die in 2007 haar charter ontving. De leden van zijn club zijn oud-leden van Rotaryclub Landgraaf. Bij de oprichting van de Past Rotarians van Parkstad heeft Jasper von Grumbkow contact opgenomen met de club van Landgraaf om het voornemen kenbaar te maken, er zijn enkele gesprekken gevoerd en de relaties tussen beide clubs zijn goed. Enkele leden van beide clubs zien elkaar vrij regelmatig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.