woensdag 29 juli 2020









Agenda vanaf september  2020

De eerste bijeenkomst na Covid-19 is gesteld op dinsdag 1 september 2020 met de jaarvergadering.
Op dinsdag 15 september zal de burgemeester van Kerkrade spreken.
Nadere informatie volgt op de gebruikelijke manier.

Gedurende de Coronaperiode worden de Corona-maatregelen van de Overheid voor de Horeca stipt gevolgd.
1. Aanmelding uiterlijk de vrijdagavond voor de dinsdagbijeenkomst op het mailadres dat u op de uitnodigingsmail ontvangt. Mogelijk dat er, gezien de ruimte, een maximum voor het aantal aanmeldingen is. De namen van de gasten worden vervolgens centraal aangemeld. Vervolgens wordt De Rousch op de hoogte gesteld wie er komen. Dat hoeft u niet te doen.
2. Geef aan met hoeveel personen u komt en wat uw dinerwensen zijn (resp. voor u en uw gasten): Vlees, Vis, Vega, Dieet. 
3. Op basis van de aantallen maakt De Rousch een ruimte voor ons gereed. Bij de ingang van De Rousch is aangegeven waar de bijeenkomst plaats vindt. De maandag voor de bijeenkomst krijgt u nog een mail. 
4. Bij de ingang van De Rousch ligt een formulier waarop u uw naam en adres (van u en uw gasten) kunt aangeven. Dat is in uw geval niet nodig want de aanmelding heeft u gedaan en wordt centraal doorgeleid. Er ligt ook materiaal om uw handen te ontsmetten.
5. Bij aankomst dient iedereen een zitplaats in te nemen. Gedurende de Corona-maatregelen wordt er geen staande borrel gehouden.

Dus: 
-Aanmelden per mail uiterlijk vrijdag voor de dinsdagbijeenkomst. 
-Geef aan met hoeveel en de menuwens. 
-Plaats nemen aan een tafel.