zaterdag 12 september 2020

 Agenda najaar 2020

1 september 2020: Jaarvergadering. Aanvang 12:00 uur (gebruikelijke tijd). Aanmelding via de mail. Aanwezig 22 leden. De bestuurssamenstelling blijft ongewijzigd.

Eenmalige halvering contributie.
Het afgelopen half jaar heeft de club weinig kosten gemaakt. De penningmeester  heeft geconstateerd dat er voldoende in kas is. Daarom heeft het bestuur besloten om eenmalig de contributie voor het komende jaar 2020-2021 te halveren (Illustratie ontleend aan: "Online Only-The Optimist") 


15 september 2020:  Burgemeester van Kerkrade mw. Petra Dassen. Aanvang 12:30 uur. Aanmelding via de mail.
Petra Dassen-Housen (Kerkrade, 12 mei 1972). Foto ontleend aan Wikipedia.

Petra Dassen studeerde politicologie en Franse en Italiaanse taal- en literatuurwetenschap aan de RWTH Aachen, waar ze ook promoveerde. Van 2000 tot 2006 was ze verbonden aan de Radboudstichting in Den Bosch. In 2006 werd ze adviseur 'religie, rechtsstaat en samenleving' bij het instituut Forum in Utrecht. In februari 2011 volgde haar benoeming als burgemeester van Beesel. Per 11 juni 2019 werd ze benoemd als burgemeester van Kerkrade. 
I.v.m. Corona-maatregelen is een maximum aantal aanwezigen vastgesteld. 

6 oktober 2020: Programma wordt meegedeeld.

Houd rekening met Corona-maatregelen


1.  Gedurende de Coronaperiode kan voorlopig alleen aangemeld worden op het mailadres dat staat op de uitnodigingsmail. Dus aanmelding niet via de link van De Rousch.

2. Aanmelding uiterlijk de vrijdag voor de dinsdagbijeenkomst. Per mail. Er kan een maximum worden ingesteld, afhankelijk van de ruimte en de vereiste afstand. Het is dan "wie zich het eerst aanmeldt, gaat (inclusief eventuele partner) voor." Vervolgens wordt De Rousch op de hoogte gesteld wie er komen. Dat hoeft u niet te doen.

3. Geef steeds in uw mail aan met hoeveel personen u komt en wat uw dinerwensen zijn (resp. voor u en uw gasten): Vlees, Vis, Vega, Dieet. 

4. Zoals bekend: bij aankomst dient iedereen een zitplaats in te nemen. Gedurende de Corona-maatregelen wordt er geen staande borrel gehouden.