woensdag 28 april 2021

 

Zoom-bijeenkomst 4 mei 2021:

Mens in Ontwikkeling: dubbelinterview tussen Thea Heddes en Carla Langen



Voor de Zoom-bijeenkomst van a.s. dinsdag 4 mei 2021 heeft de programmacommissie aan de leden Thea Heddes en Carla Langen gevraagd om iets te vertellen over zichzelf. Zij doen dat graag. Hun plan is om elkaar te interviewen over hun levensloop. Toen zij dit samen gingen voorbereiden, bleek al gauw dat de rode draad in hun leven getypeerd kan worden als 'Mens in Ontwikkeling’. Dat thema gaat centraal staan in hun gesprek. Terugkijkend en reflecterend op hun leven, blijkt dat eigen keuzes maar ook onverwachte omstandigheden in hun leven een rol hebben gespeeld. Zij voegen daaraan toe dat dit ongetwijfeld ook zal gelden voor de leden van de club. Daarom stellen zij het op prijs om in het laatste half uur van de bijeenkomst een uitwisseling daarover met de andere leden mogelijk te maken, al was het maar omdat zij daardoor ook andere leden leren kennen.


In mei en juni 2021 blijven we Zoom-bijeenkomsten houden. In juni wordt beslist of en wanneer we vanaf juli 2021 fysiek bij elkaar komen. De beslissing is mede afhankelijk of iedereen de kans heeft gehad om voor de tweede keer gevaccineerd te zijn. We zullen naar verwachting in juni een rondvraag hierover houden. 

ZOOMEN - Zorg dat u steeds de laatste updates heeft geïnstalleerd. De mogelijkheden om de Zoom-bijeenkomst in de Cloud op te slaan of om de bijeenkomst op te nemen zijn uitgeschakeld. Wanneer u inlogt, komt u eerst in "de wachtkamer". Daar wordt gecontroleerd of u uitgenodigd bent. Tot nu toe hebben we niet gebruik gemaakt van een password, maar deze mogelijkheid kan altijd ingevoerd worden. Dit zou van uw kant extra stappen vragen.  Ook kan gebruik gemaakt worden van een meeting-ID. Ook dat vraagt van u extra stappen. We gaan ervanuit dat de deelnemers antivirussoftware gebruiken. Afsluitend: elk lid is verantwoordelijk voor de eigen voorzorgsmaatregelen. Het staat iedereen vrij om Zoom al of niet te gebruiken. De aantallen deelnemers aan de Zoom-bijeenkomsten verschillen niet veel van onze fysieke bijeenkomsten uit de pre-coronatijd. Problemen om deel te nemen blijken er tot nu toe niet te zijn. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.