donderdag 24 januari 2013

Afspraken met De Rousch,

hebben we op donderdagmiddag 23 januari 2013 gemaakt. Wim Vencken en Jasper von Grumbkow kwamen tot de volgende afspraken met De Rousch:
1. 1e en 3e dinsdag van 12.00-14.00 uur bijeenkomst bij de Rousch. Bij voorkeur in de Melkkamer. Wanneer de verbouwing rond is en met lift naar de bovenverdieping kan worden gegaan, kan ook gebruik gemaakt worden van de ruimte boven de nieuwe Manege.
2. Start met borrel, daarna lezing en om 13:00 uur een hoofdgerecht (circa € 15,-) persoonlijk af te rekenen aan de bar met bonnetje op naam. Vlees, vis of vegetarisch (voorkeur aangeven).
3. Aangezien gerekend wordt op 10 personen in de eerste periode, zal worden gewerkt met een bloktafel.
4. Bij voorkeur aanmelding (c.q.) afmelding op de website van De Rousch. Klik op: http://www.derousch.nl/gasten.html Mogelijk zal dat niet voor iedereen haalbaar zijn, dus we zien wel hoe dat loopt.
5. Ledenlijst zal te zijner tijd doorgegeven worden aan De Rousch, zodat zij de bonnetjes op naam kunnen klaarleggen en weten wat de voorkeuren zijn.
6. Geen beamer, overhead en dergelijk. Sprekers die daarvan gebruik willen maken, dienen de apparatuur zelf mee te brengen.
7. Contactpersoon met De Rousch: Jasper von Grumbkow.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.